Menü

Hűségpont rendszer

Jutalmazzuk vásárlásait!

A hűségpont rendszer felhasználási feltételei

Ki veheti igénybe?
Hűségpontokat csak a ControlAltDel.hu - Elektronikai webáruház regisztrált vevőinek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet.

Hogyan lehet hűségpontokat gyűjteni?
A nem akciós termékek vásárlása esetén a termékérték minden 100 Ft-ja után egy pontot írunk jóvá. Akciós termékek értéke, szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Mettől meddig lehet a pontokat felhasználni?
Egy rendeléssel szerezhető pontok a rendelés sikeres lezárásával kerülnek jóváírásra. Ettől az időponttól 90 napig használhatóak fel. Az aktuális hűségpontokról a felhasználói fiókban lehet tájékozódni.

Mennyit ér egy hűségpont és hogyan lehet felhasználni?
Minden hűségpont 1 Ft-ot ér, amit a következő vásárlás folyamán, a pénztárban lehet beváltani. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Ekkor megadhatja, mennyi pontot szeretne fizetésre használni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

Mit érdemes még tudni a rendszerről?
Fontos, hogy a hűségpontok Ft-ra váltott értéke időnként változhat. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri. Javasoljuk, hogy figyelje akcióinkat, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

Ne feledje! Iratkozzon fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphat akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk, és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!